Uitgelicht bericht

Wat doen we?

Ons doel is om samen met bewoners de buurt veilig, leefbaar, gezellig en netjes te maken en houden. We zetten ons in om bewoners bij elkaar te brengen die hetzelfde… Lees verder »

SWV Facebook

      Reacties uitgeschakeld voor SWV Facebook

Vandaag tussen 12 en 16 uur zitten we weer op de anjelierstraat 24a met een open zelfregie groep, iedereen is welkom er is koffie en thee en natuurlijk een gesprek, waarover dit ligt aan jouw voel je je eenzaam, niet begrepen of andere levensdingen, dan ben je welkom. We hebben ook twee gesloten zelfregie groepen dit betekend dat als je wekelijks wilt komen en niet telkens andere mensen wilt zien maar een vaste groep om mee te praten en zelfs creatief bezig zijn dit kan ook.. uiteraard kun je ook even bellen van te voren op 0639752662(dit is een zakelijk nummer en dus niet mijn prive nummer).. misschien tot straks of een andere dag...
groetjes van Team Zelfregie Amy en Angelique
... See MoreSee Less

View on Facebook

Wij gaan zelfregiegroepen starten..
De dagen zullen zijn Dinsdag(vast), donderdag(optie) en vrijdag(vast)
Tijd zal zijn 12 t/m 16 uur.
Met deze groep is het doel elkaar te helpen door deze corona crisis te komen,
Elkaar te helpen, steunen en kijken waar we tegen aan lopen.
De meeste van de mensen hebben psychische beperkingen en/of voelen zich eenzaam, we gaan 2 keer in de week bij elkaar zitten en ventileren en bezig zijn met van allerlei dingen waar de interresses liggen.
En creatief bezig zijn voor ontspannende gesprekken..
Dit betekend de eerste keer zullen we kennis maken en kijken waar een ieders interresse ligt en of er andere dingen spelen waar we tegen aan lopen.
Het betekend ook dat er nieuwe mensen mogen aansluiten en daarom verdeeld over 2 dagen eventueel 3 dagen.
Dit alles coronaproof.
Meer info of opgeven kan via privebericht of 06-39752662
... See MoreSee Less

View on Facebook

Afgelopen zaterdag hebben we wat kindjes blij gemaakt van de paasactie, jammer genoeg waren we te laat begonnen en daarom heel weinig inschrijvingen maar toch blije gezichtjes <3 ... ook hebben we geverfde eieren gesponsord aan een andere paasactie uit heerlerheide en door dit is een mooie samenwerking onstaan... ... See MoreSee Less

View on Facebook

Ter info... ... See MoreSee Less

View on Facebook