Nieuws

Helaas is de Koningsdag, in samenspraak met de gemeente, afgelast door de hoge besmettingscijfers. Er zullen wel veel winkels open zijn (niet alle winkels). Vergeet niet een afspraak te maken bij niet-essentiële winkels.

Geniet van de zonnige dagen de komende week! ☀️Koningsdag 2021! 🔶🟠
... See MoreSee Less

View on Facebook

Gezocht met spoed voor een project.. graffiti artiest voor een container mooi te maken dit in overleg met jeugd en wijkbewoners.. geen hoofdprijzen want er is bijna geen budget.. je mag je eigen stijl maar wel rekening houdend met wat er op komt... dit is voor een crossbaantje in een woonwijk, stuur ons even een pb of appje ... See MoreSee Less

View on Facebook

Afgelopen zaterdag hebben we wat kindjes blij gemaakt van de paasactie, jammer genoeg waren we te laat begonnen en daarom heel weinig inschrijvingen maar toch blije gezichtjes <3 ... ook hebben we geverfde eieren gesponsord aan een andere paasactie uit heerlerheide en door dit is een mooie samenwerking onstaan... ... See MoreSee Less

View on Facebook

Ter info... ... See MoreSee Less

View on Facebook

Wij gaan zelfregiegroepen starten..
De dagen zullen zijn Dinsdag(vast), donderdag(optie) en vrijdag(vast)
Tijd zal zijn 12 t/m 16 uur.

Met deze groep is het doel elkaar te helpen door deze corona crisis te komen,
Elkaar te helpen, steunen en kijken waar we tegen aan lopen.
De meeste van de mensen hebben psychische beperkingen en/of voelen zich eenzaam, we gaan 2 keer in de week bij elkaar zitten en ventileren en bezig zijn met van allerlei dingen waar de interresses liggen.
En creatief bezig zijn voor ontspannende gesprekken..

Dit betekend de eerste keer zullen we kennis maken en kijken waar een ieders interresse ligt en of er andere dingen spelen waar we tegen aan lopen.
Het betekend ook dat er nieuwe mensen mogen aansluiten en daarom verdeeld over 2 dagen eventueel 3 dagen.

Dit alles coronaproof.
Meer info of opgeven kan via privebericht of 06-39752662
... See MoreSee Less

View on Facebook