Nieuws

Beste bewoners van Vrieheide,

Iedereen wil graag prettig wonen in de wijk. De openbare ruimte maar ook de voortuinen dragen daar natuurlijk aan bij. De gemeente wilt graag samen met u bekijken hoe we de openbare ruimte maar ook de tuinen er beter kunnen laten uitzien. Denk daarbij aan opruimacties, het opnieuw inrichten van voortuinen, het samen aanpakken van verwaarloosde groenperkjes, het schilderen van schuttingen, het planten van haagjes etc. Een mooi voorbeeld is het project ‘Ik Groen Het’ uit gemeente Landgraaf: vimeo.com/214826190

We willen samen met u plekken zoeken waar we iets kunnen uitvoeren. Ook vinden wij belangrijk om van u te horen welke actie het meeste effect heeft voor de buurt.
Op donderdag 8 februari om 9.00 uur starten we met een rondgang door de wijk. We beginnen bij Stichting Wijkbeheer Vrieheide op de Anjelierstraat 24a met een kop koffie en gebak. Daarna lopen we samen de wijk in.

Indien iemand al eerder locaties of ideeën heeft kan men contact opnemen met de heer J. van Wijk j.van.wijk@heerlen.nl


Groet uit Heerlen,
... See MoreSee Less

View on Facebook

Komende week zullen in de Anjelierstraat op Heerlerheide – Vrieheide snelheidsremmende maatregelen worden gerealiseerd. De werkzaamheden zijn gepland van maandag 22 januari tot vrijdag 26 januari 2018.

Verkeersdrempels

De verkeersdrempel ter hoogte van de Rozestraat en de verkeersdrempel ter hoogte van de Unescostraat worden aangepast. Daarnaast worden er diverse busdrempels aangelegd.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden is het werkvak afgesloten en wordt het verkeer omgeleid. Er wordt voor gezorgd dat gedurende de werkzaamheden de woningen altijd te voet bereikbaar blijven. Daarnaast zullen de uitvoerende partijen hun uiterste best doen om de woningen voor plaatselijk verkeer zoveel mogelijk bereikbaar te houden.
Zo zullen bijvoorbeeld de bewoners van het Mimosapad altijd door het werkvak bij hun woning kunnen blijven komen.

Beperking van de overlast

In de afgelopen periode zijn de bovenstaande werkzaamheden voor zover als mogelijk al voorbereid. Daarbij werd gestreefd om de overlast zoveel mogelijk te beperken. Zo worden werkzaamheden alleen uitgevoerd op doordeweekse dagen tussen 07.00 en 18.00 uur.
De planning blijft natuurlijk afhankelijk van de weersomstandigheden.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Namens bestuur en vrijwilligers van wijkbeheer Vrieheide eo, wensen wij een ieder een heel goed en gezond nieuwjaar . ... See MoreSee Less

View on Facebook

Houdt U ook van lekker eten en gezelligheid.
Aanmelden kan nog tot en met woensdag 22 november!!

Chef Odie serveert op vrijdag 24 november een heerlijke Spaanse maaltijd!!!
... See MoreSee Less

View on Facebook

U kunt Uw kind nog tot donderdag 23 november aanmelden voor deze leuke middag met Sinterklaas en zijn Pieten!!!

Zondag 26 november komt Sinterklaas naar Vrieheide e.o. Van 13.00 uur tot 16.00 uur zijn alle kinderen uit de wijk welkom in Jongerencentrum The Move. Er worden aktivieiten georganiseerd en Sinterklaas zal met zijn pieten een bezoek brengen. Alle kinderen krijgen een zakje snoep.

Aanmelden kan tot donderdag 23 november bij Stichting Wijkbeheer Vrieheide e.o.
Email: info@vrieheide.nl

Of op dinsdag en donderdagmorgen van 09:00 uur tot 12:00 uur op het kantoor van stichting Wijkbeheer Vrieheide
Anjelierstraat 24a
... See MoreSee Less

View on Facebook